Office & marketing assistent 📒

Ben jij administratief sterk en wil je tegelijk je creativiteit maximaal inzetten? Dan hebben wij de ideale job voor jou als office & marketing assistent te Staden!

Danny Vandevyvere - verkoop

Noma Cool Nord werd mede opgestart door Danny Vandevyvere. Met zijn jarenlange ervaring in de koelsector en zijn attest als koeltechnicus zorgt Danny voor een diepgaande kennis over de producten die Noma Cool verkopen / verhuren. Sinds 1988 is Danny actief in de koelsector, hij heeft dan ook samen met zijn vrouw Veronique Noma Cool Nord opgericht, een bescheiden familiebedrijf dat gekoesterd wordt in de koelsector.

 
 
 

Véronique Pauwelyn - financiën

Véronique Pauwelyn is mede oprichter van Noma Cool Nord, samen met haar echtegenoot Danny. Zij vervult een cruciale rol binnen Noma Cool Nord als verantwoordelijke voor de algemene boekhouding en financiën. Daarnaast heeft Veronique ook de verantwoordelijkheid voor de website van het bedrijf, waar zij haar vaardigheden inzet om een professionele en informatieve online aanwezigheid te waarborgen.

 

 
 
 
 

Francis Vandromme - koeltechniek

Francis Vandromme is een gepassioneerd freelance koeltechnieker die met zijn ervaring binnen het vakgebied bijdraagt aan een goeie werking van Noma Cool. Zijn toewijding aan het leveren van hoogwaardige service en het oplossen van complexe koeltechnische vraagstukken heeft hem tot een zeer gerespecteerde kracht gemaakt binnen de branche.

 

 
 
 
 

Fanny Hondequin - aanspreekpunt

Fanny Hondequin is de onmisbare schakel binnen Noma Cool, waar zij fungeert als het toegewijde aanspreekpunt voor klanten. Met een passie voor efficiëntie en klanttevredenheid, neemt Fanny de verantwoordelijkheid op zich voor het vlekkeloos regelen van transporten en het beheren van de communicatie tussen klanten en het bedrijf. Haar expertise strekt zich ook uit tot het verhuurproces van koelmaterieel, waarbij ze zorgvuldig afgestemde oplossingen biedt die voldoen aan de specifieke behoeften van elke klant.

 

Mathieu Vandevyvere - logistiek

Mathieu Vandevyvere is verantwoordelijk voor het transport van de koelmeubelen en de installatie van de sandwichpanelen. Van kleins af aan staat Mathieu in contact met de koelsector, dankzij de vele vakantiejobs binnen het familiebedrijf.