Huur uw koelmeubel voor Tavola - Kortrijk

Huur uw koelmeubel voor Tavola - Kortrijk

Tavola, het topevent voor de promotie van de fijne en verse voeding !

Deze toonaangevende vakbeurs dompelt, sinds de opstart in 1982, foodprofessionals onder in een wereld van premium food en drinks. Nauwkeurig geselecteerde delicatessen en heerlijke high-end producten van zowel sterke marktleiders als ambachtelijke producenten verwennen de fine-food community met een uniek productassortiment.

Als fabrikant of verdeler van heerlijke, kwaliteitsvolle delicatessen biedt Tavola u de ideale gelegenheid om uw producten en concepten te presenteren en uw bedrijf te profileren in een sfeervolle en hoogwaardige setting. U ontmoet er ongetwijfeld nieuwe zakelijke contacten. Bovendien maakt u gedurende 3 dagen deel uit van een dynamische gemeenschap van voedingsdeskundigen en fijnproevers.

Dit succesvolle concept is hét summum van inspiratie voor :
• Grootdistributie
• Groothandel
• Import/export bedrijven
• Superettes, speciaalzaken
• Restaurants, cateringbedrijven en grootkeukens.

Huur onze professionele koelmeubelen !

Op TAVOLA 2024 draait alles om de perfecte presentatie. Noma Cool, specialist in verhuur van professionele koeling, biedt u een uitgebreid gamma van zeer recente koeltoonbanken, trendy zwarte wandkoelingen, strakke koeleilanden en coldplates.
Verhoog de aantrekkingskracht van uw stand en laat uw producten schitteren met onze stijlvolle en functionele koelmeubelen.
Levering, installatie én afhaling wordt door ons cool team verzorgd zodat u zich enkel hoeft te concentreren op uw stand en toekomstige klanten.

Reserveer nu en maak een blijvende indruk !

Of u nu een ervaren exposant bent of voor het eerst deelneemt aan Tavola, onze koelmeubelen voegen een “verfrissende” toets toe aan uw presentatie !

Neem dus vandaag nog contact met ons op.
We kijken ernaar uit om met u te kunnen samenwerken aan een succesvol evenement!