Sandwichpanelen plaatsen te Moeskroen

Sandwichpanelen plaatsen te Moeskroen

Voor dit project te Moeskroen vroeg de klant indien we in de ruime hal sandwichpanelen konden plaatsen. Vrijstaande muren optrekken met deuren en ramen en de bestaande wanden bekleden met sandwichpanelen.  Alsook een hangend plafond.

Tijdens het werfbezoek werden de nodige afmetingen genomen om zo snel mogelijk een offerte op te maken. Voor dit project werden enkele paletten destock sandwichpanelen gebruikt. Waardoor we een uiterst scherpe prijs konden aanbieden.
Ook alle toebehoren voor het plaatsen van sandwichpanelen zijn op stock: binnen- en buitenprofielen, vijzen, bevestigingsbeugels etc. Ook verschillende modellen en afmetingen deuren zijn steeds in voorraad.

Een week na de offerte goedkeuring begon het plaatsen van de sandwichpanelen te Moeskroen met 3 monteerders.

Nadat we de U-profielen op de grond hadden bevestigd, konden we de sandwichpanelen erin schuiven om zo de muren te vormen.
Ter plekke hebben we dan de nodige uitsparingen uitgezaagd, waarna we de deuren en het raam konden monteren.

Om de sandwichpanelen die het plafond vormen te kunnen ophangen, hebben we gaten geboord in het plafond van de hal zelf. Zo konden we onze ankervijzen er in vastschroeven. Via de stelgaffels werden de draadstangen opgehangen waaraan de T-profielen hangen. Op deze profielen rusten dan de sandwichpanelen die het plafond van de nieuwe ruimte vormen. Dit systeem zorgt ervoor dat we het plafond mooi horizontaal kunnen leggen en we een grote oppervlakte kunnen overspannen in alle veiligheid.
De hoeken werden netjes afgewerkt met de hoekprofielen, alsook binnenhoekprofielen en buitenhoekprofielen.

Het plaatsen van sandwichpanelen te Moeskroen is met 3 monteerders in 3 dagen uitgevoerd

Wij wensen Zenitude uit Moeskroen nogmaals te bedanken om ons te kiezen als partner voor plaatsen van sandwichpanelen