Koelcel te Roeselare

Koelcel te Roeselare

Honger, dorst, een goestje? In de Wasbeer te Roeselare heb je enorme keuze broodjes & dranken. Door te investeren in een nieuwe koelcel is het gamma nog groter. Ook weinig kans dat je favoriete drankje niet meer zou in voorraad zijn.

Je kan er ook rookartikelen, magazines, kranten, snoep of reinigingsproducten voor je wagen kopen.
De Wasbeer is verdeler van Autoglym, een van de grootste kwaliteitsspelers als het over autoschoonmaak gaat.

De automatische wasstraat is nieuw en is 22 meter lang. Osmosewater reinigt grondig en droogt op zonder storende strepen. Nieuwe wastechnieken zorgen ervoor dat je je vuile wagen zonder zorgen de carwash instuurt en ontspannen kan genieten tot al het vuil weggeschrobd en afgespoeld is. In deze carwash kunnen we bestelwagens wassen tot 2m25 hoog.

Na het wassen rijd je vlot het overdekte stofzuigerpark in. Uit de wind en uit de regen kan je hier in alle rust en gratis het interieur van je wagen stofzuigen. Bekijk ook zeker hun blogpagina vol met interessante tips!

Deze koelcel is geplaatst op twee dagen tijd.  Het grote voordeel is dat de koelcel toegankelijk is via een zijdeur om de voorraad via de achterzijde van de rekken aan te vullen. De meest voorkomende afmetingen voor koelcellen kan je op onze website bekijken. Bekijk ook ons volledige gamma sandwichpanelen voor oplossingen 'op maat' en afwerkingsprofielen. Prijzen en afmetingen online. Constante voorraad.