Renovatie met Sandwichpanelen te Menen

Renovatie met Sandwichpanelen te Menen

Mooie renovatie met sandwichpanelen te Menen.

Deze oude gebouwen te Menen met verschillende vensters en deuren werden helemaal uitbekleed met sandwichpanelen. In de oude muren werden pvc-vensters geplaatst, voor de afwerking hiervan is het hoekafwerkings L-profiel gebruikt, beschikbaar in lengtes van 4 meter en hoeken van 40/40, 50/50, 60/60 en 50/100 mm.

Bemerk de aanwezige draagbalk die moest behouden worden. Deze is uitbekleed met buitenhoek L-profielen in metaal, verkrijgbaar in lengtes van 3 meter en hoeken van 60/120, 60/160 en 60/180 mm.

Aangezien de dikke muren voldende isolerend waren, is er geopteerd voor een paneeldikte van 60 mm. De sandwichpanelen zijn geplaatst in het u-vloerprofiel in pvc met geintegreerde plint, beschikbaar voor sandwichpanelen van 60 mm tem 120 mm dikte.

Voor het uitvoeren van montagewerken is NomaCool voorzien van volledig uitgeruste bestelwagens. Telkens wordt er minstens 2 à 3 man voorzien. De sandwichpanelen zijn een snelle oplossing voor renovatie. De kop en staart profilering van de sandwichpanelen zorgt voor een snelle montage.