Verhuur van koelmeubelen op Intrafood - Kortrijk

Verhuur van koelmeubelen op Intrafood - Kortrijk

Intrafood, de tweejaarlijkse Benelux vakbeurs voor voedselinnovatie.

Hoogwaardige ingrediënten, functionele hulpstoffen, macro- en micronutriënten worden hier gepresenteerd aan professionals uit de voedingsindustrie. Dit jaar wordt het bereik uitgebreid naar de nutrasector waarmee wordt ingespeeld op de groeiende bewustwording voor gezonde en nutritioneel hoogwaardige voeding.
Het is dé ontmoetingsplaats voor vertegenwoordigers van R&D, productontwikkeling, productie, inkoop en kwaliteitscontrole.  De perfecte setting met uniforme standenbouw, relaxte sfeer en free catering bieden bezoeker én exposant de gelegenheid om intensieve, diepgaande dialogen aan te knopen over concrete problemen, ideeën of projecten.

Dit succesvolle evenement is dé inspiratiebron voor :
• Fabrikanten food & beverage
• Cateringbedrijven
• Retail

Huur onze professionele koelmeubelen !

Noma Cool, specialist in verhuur van professionele koeling, biedt u een uitgebreid gamma aan koeloplossingen, afgestemd op uw specifieke behoeften. Onze koelmeubelen zorgen niet alleen voor optimale koeling om de versheid van uw producten te garanderen; hun moderne en elegante look laten uw producten opvallen én trekken zo klanten aan.
Als betrouwbare partner streven wij naar een vlekkeloze ervaring voor onze klanten. Vanaf het eerste contact tot de levering en installatie ter plaatse, kunt u rekenen op onze professionele en toegewijde service. Wij nemen de stress uit het huren van koelmeubelen uit uw handen, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is: het succes van uw deelname aan Intrafood.

Reserveer nu en maak een blijvende indruk !

Maak indruk op de bezoekers, presenteer uw producten in stijl en zorg voor een onvergetelijke ervaring tijdens Intrafood met onze hoogwaardige koelmeubelen. Neem vandaag nog contact met ons op om uw koelbehoeften te bespreken en ontdek hoe wij u kunnen helpen om uw doel te bereiken op dit prestigieuze evenement!

Mail ons voor een prijsofferte aub!