Noma’s koeling werd overgenomen door NomaCool.

Noma’s koeling werd overgenomen door NomaCool.

Graag willen wij u informeren over een wijziging binnen Noma’s koeling, uw leverancier voor isolatiepanelen en koeloplossingen. Noma’s koeling werd overgenomen door NomaCool.

Wie is NomaCool?
Noma Cool is dé specialist in isolatiepanelen, sandwich dakpanelen en professionele koelmeubelen. Het bedrijf wordt geleid door Danny Vandevyvere en Véronique Pauwelyn en is gevestigd in het Franse Lesquin, vlakbij Rijsel. Met de overname van het Belgische Noma’s koeling, het bedrijf dat door vader Noël Pauwelyn in 1983 werd opgericht, keert Véronique gedeeltelijk naar haar roots terug.

Wat verandert er voor u?
Voor NomaCool is de Belgische markt geen onbekende. Zij bedienen al tal van Belgische klanten. Met de extra vestiging in Staden zal dit vanaf nu nog vlotter en meer klantgericht kunnen gebeuren.
Francis is de nieuwe contactpersoon voor de Belgische tak. Samen met een volledig team zal hij zorgen voor een perfecte opvolging van uw dossier. Er wordt gestreefd naar een optimale klantentevredenheid. Buiten het nieuwe aanspreekpunt verandert er voor u dus niets.

Professionele webshop
Ook de website werd grondig aangepakt. Voortaan kan je op nomacool.be 24/24 en 7/7 het aanbod aan isolatiepanelen, sandwich dakpanelen en professionele koelmeubelen bekijken èn bestellen. Er is ook keuze uit tweedehands toestellen. Een aantal koeltoestellen kunnen op korte termijn gehuurd worden.

Alvast bedankt voor het verdere vertrouwen!
Francis Vandromme - Danny Vandevyvere - Véronique Pauwelyn

Aarzel niet om ons te contacteren, we zijn er om u te helpen!