Zijn low budget koelcellen tweedehands?

Zijn low budget koelcellen tweedehands?

NomaCool low budget koelcellen zijn nieuwe koelcellen die verkocht worden aan low budget prijzen. Deze koelcellen zijn nieuw, werken perfect en zijn voorraadoverschotten en einde reeksen.

Professionele koelcellen aan low budget prijzen

Elke zelfstandige of bedrijf in de voedingssector heeft een professioneel koelsysteem van goede kwaliteit nodig. Of het nu een bakker of slager is, een restaurant of groenten en fruitwinkel, het is essentieel om voedsel veilig op de juiste temperatuur te houden. En wat als u alle voordelen van een professionele koelcel zou kunnen kopen met een ferme afprijzing? Online kopen met een megakorting is de manier om dit doel te bereiken.

In deze blogpost bekijken we waarom professionele koelsystemen belangrijk zijn, welke soorten producten beschikbaar zijn en wat de voordelen zijn van online kopen met korting.

Professionele koelcellen voor commercieel gebruik

Bij het aanschaffen van een koelcel zijn er verschillende belangrijke factoren om te overwegen.

Welke temperatuur

Op welke temperatuur moet de koelcel functioneren om bepaalde etenswaren en dranken op de goede temperatuur te bewaren? Voor vers vlees en verse vis is de aangewezen temperatuur rond de 2°C, voor charcuterie en bereide gerechten rond de 4°C, voor kaas is dit rond de 6°C en voor groenten en fruit is dit rond de 8°C.

Afmetingen:

Is er voldoende ruimte is om een koelcel te plaatsen? Het kleinste formaat begint allicht van 1,5 meter op 1,5 meter.  Welk formaat is er nodig om alle producten op te bergen en er toch voldoende overzicht blijft? Het is aangewezen om binnen rekken te zetten waarvan de middelmaat 40 cm diep is.  Meestal is de hoogte van de rekken 1,8 meter en zijn er 4 schappen.

Kwaliteit

Bij een gevestigde leverancier bent u zeker dat u kwalitatieve koelcel aankoopt die voldoet aan de voedingsnormen. 

Deur

De deur is inbegrepen in de prijs. De deuren hebben een nuttige doorgang die kan variëren tussen 70 cm en 120 cm. Deze afmeting staat duidelijk vermeld in de technische fiche.

Motor: particulier of intensief gebruik?

De motor is zoals vermeld niet inbegrepen in de prijs. Afhankelijk van de omgeving waar de koelcel staat zal de kracht van de motor worden bepaald. In een (warme) keuken is het moeilijker een constante temperatuur aan te houden dan in een (koude) slagerij. Voor particulier gebruikt wordt er een lichtere monobloc voorgesteld.

Installatie

Deze low budget koelcellen zijn samen te stellen door de verschillende panelen met een eenvoudig  haak & assysteem te verbinden. De Azijde is voorzien van een draaiend haaksysteem die dan past op de as van de Bzijde. Op de hoeken worden de ingeschuimde profielen geplaatste met asverbindingen.

Koelcellen voor particulier gebruik

Voor een particulier zijn al de voorgaande factoren even belangrijk.  Betreffende de temperatuur draait deze meestal tussen de 4°C en 6°C. Meestal wordt een particuliere koelcel niet intensief gebruikt en opent de deur een paar keer telkens rond etenstijd. Ook is de omgevingstemperatuur een stuk lager dan in een professionele keuken.

Voordelen van het online kopen van een koelcel

Het kopen van een koelcel online kan ongelooflijk handig zijn in vergelijking met het bezoeken van traditionele winkels. Tijdens het online winkelen kan u snel vergelijken tussen verschillende soorten koelcellen van meerdere handelaren om de beste deal te vinden. Bovendien kan u online veel meer soorten afmetingen vinden dan in een fysieke winkels zodat u precies kunt vinden wat u nodig hebt zonder genoegen te hoeven nemen met iets anders vanwege de beperkte beschikbaarheid in fysieke winkels. Ten slotte bespaart het online bestellen van een koelcel heel wat tijd, omdat de levering sneller kan worden geregeld dan wanneer u via de traditionele kanalen zou gaan. 

De conclusie is dat het online aankopen van een koelcel van professionele kwaliteit voor particulieren, zelfstandigen en bedrijven zowel tijd als geld bespaart. Ze profiteren van de uitstekende koelprestaties van betrouwbaar materiaal en dit met de kortingen die tijdens opruimingen op websites worden aangeboden.

Niet alleen kunnen bedrijven profiteren van promotionele verkopen, maar ze hebben ook toegang tot grotere selecties met gevarieerde afmetingen, zodat ze geen genoegen hoeven te nemen met iets anders bij gebrek aan beschikbaarheid in fysieke winkels.

Door gebruik te maken van het online winkelen, kunnen u koelapparatuur van topkwaliteit kopen en toch binnen uw budget blijven. Contacteer ons daarom vandaag nog voor een vrijblijvende offerte!